Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Maria del Mar Bonet omple Cal Bolet amb el seu darrer espectacle Amic, Amat

La cantautora mallorquina va presentar ahir a Vilafranca un dels seus treballs més ambiciosos. El nexe d’unió de les peces que es van sentir ahir és el mar mediterrani i les cultures que s’hi reuneixen.

 

Amic, Amat és darrer espectacle de Mª del Mar Bonet. Una trobada de les arrels comunes de les cultures mediterrànies i el seu creixement entrecreuat al llarg del passat i el present. Les melodies i cançons queden enllaçades gràcies a textos llunyans en el temps com la poesia mística de Verdaguer sobre Llull, el cant de la sibil.la, tonades tradicionals mallorquines o una magnífica versió d’un tema de Bruce Springsteen. En les melodies de les darreres cançons de la cantautora és pot sentir més que mai el perfum de la tradició àrab, jueva i cristiana. Sis músics acompanyen a Maria del Mar dant de l’escenari amb instruments com la guitarra, l’acordió, el contrabaix i diversos instruments de percussió. Amic Amat es va estrenar durant la passada edició del Festival Grec de Barcelona i ha visitat nombroses ciutats tan distants com Damasc i Nova York. A Catalunya, la gira organitzada pel Circuit Ressons va començar a el mes passat i passarà per 13 ciutats del país.El concert de Maria del Mar Bonet, que s’ inscriu en el marc de la celebració de la Diada de Sant Jordi

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: