Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida celebra la Pasqua Florida amb ball, fotografia, caramelles i sardanes

Els actes comencen aquest dijous amb la inauguració d’una exposició de fotografies d’ Eduard Aragonès sobre Hong Kong i Singapur. L’ acte d’inauguració tindrà lloc a les 8 del vespre, a la Sala d’Exposicions del Centre Cultural.

Diumenge de Pasqua, l’ Agrupació Coral Intimitat acompanyada per la cobla La Triomfal d’ Igualada, la coral infantil de l’ escola Montcau i les danses de l’ Esbart Rocasagna cantaran caramelles, a partir de les 9 del matí. A ¼ d’ una del migdia, tindrà lloc la salutació de les Caramelles a les autoritats, a l’ ajuntament de Gelida.

Els actes del diumenge de Pasqua continuaran amb una ballada de sardanes, a la plaça de la Vila a 2/4 de 7 de la tarda, i ball a 2/4 d’ 11 de la nit al Saló d’espectacles de la Unió del Casal Gelidenc.

Dilluns de Pasqua se celebra la Festa de la Mare de Déu de la Salut que començarà amb una cercavila de les autoritats i les entitats locals que sortiran de l’ Ajuntament, a 2/4 d’ 11 del matí, per anar fins a la Parròquia de Sant Pere, on se celebrarà missa.

Sortint d’ofici, se celebrarà la Festa de l’ Avi organitzada per l’ Esbart Rocasagna amb la col·laboració de les entitats del poble.

I per acabar el Dilluns de Pasqua hi haurà ball de tarda, a les 7, amb “Raymon Russell” al Saló d’ espectacles de la Unió del Casal Gelidenc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: