Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Monjos homenatja l’ex alcalde i fundador del C.C.R.R, Joan Vidal, amb un carrer a la Ràpita

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha aprovat aquesta setmana, a proposta del Grup d’Estudis Rapitencs, donar el nom d’un carrer de la Ràpita a l’ex alcalde i fundador del Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc, Joan Vidal i Miró. Vidal va ser escollit alcalde l’any 1931, i va morir el 1939.

El nou carrer, actualment en procés d’urbanització, és la continuació de l’Avinguda del Pla de l’Estació en el seu tram urbà, a partir del carrer del carrer de la Via Augusta. Aquesta via arriba actualment fins la Plaça del Most però en el futur els nous projectes d’urbanització el convertiran en un passeig de circumval·lació important del poble.

La proposta es va prendre dilluns per unanimitat en el darrer ple municipal junt amb la decisió de nomenar Pont del Castell, el nou pont que dóna accés al Castell de Penyafort, sobre les vies de l’Ave, i Parc de Llevant a la zona situada entre el passeig de Joan Vidal i les vies del tren. Aquest espai verd també augmentarà les seves dimensions en un futur proper.

Als Monjos el ple va ratificar també els noms de Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona i Llobregat per carrers situats al Pla Parcial Mas Catarro i Plaça de l’Omeda, Passatge Miramar i Plaça del Molí de Vent per diferents espais del mateix sector. El ple va aprovar també, a proposta d’un veí, nomenar carrer de la Sínia, en record d’una antiga edificació, el que es troba entre el carrer Montseny i el carrer de l’Estació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: