Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU presenta al Parlament una proposta de resolució sobre la vegueria Penedès

Joan Raventós, juntament amb d’altres diputats convergents al Parlament de Catalunya, ha presentat una Proposta de Resolució per a la creació de l’àmbit funcional de planificació territorial de les comarques de l’Alt Penedès, del Baix Penedès i del Garraf, i d’aquells municipis de l’Anoia que lliurement ho decideixin.

 

Raventós considera molt important la presentació d’aquesta Proposta perquè significa un pas endavant en la consecució de la futura nova vegueria i ha dit que es fruit d’una banda, del convenciment de CiU que aquests territoris tenen unes característiques pròpies que els conformen com a àmbit territorial i de l’altra, de recollir la voluntat que en el mateix sentit els han fet arribar molts dels Ajuntaments implicats.

 

 

El diputat de CiU, donada la importància de la Proposta per al futur del Penedès, s’ha posat en contacte amb els grups polítics que han donat suport a la nova vegueria per assabentar-los d’aquesta iniciativa i demanar-los el seu vot afirmatiu. Tanmateix, Raventós assegura que CiU està disposada a retirar-la si des de la Plataforma per a una nova vegueria es presenta una iniciativa d’aquestes característiques consensuada pels diferents grups polítics pro-vegueria pròpia, la qual cosa comportaria poder entrar al Parlament una proposta conjunta amb garanties absolutes d’aprovació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: