Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Miquel Rota acosta la realitat del Delta als penedesencs a través d’una exposició fotogràfica

L’exposició es va inaugurar el divendres al vespre, a la mateixa aula de Cultura de Caixa Penedès, al fòrum Berger Balaguer. Amb el títol de “Viu el delta”, es tracta d’una exposició fotogràfica del vilafranquí Miquel Rota, que pretén acostar una visió del que és el Delta de l’Ebre. L’autor afirmava en la inauguració, que sovint quan es pensa en paisatge es busquen altres imatges, però Rota considera que el Delta ofereix moltes possibilitats.

Miquel Rota es dedica a la fotografia des de fa uns cinquanta anys, formant part de l’agrupació fotogràfica Vilafranca, però aquesta és la seva primera exposició en solitari.

A banda de mostrar amb les seves fotografies aspectes potser poc coneguts del Delta, aquesta exposició te una part didàctica important, ja que s’acompanya d’un programa educatiu per ajudar els escolars penedesencs a conèixer aquest paratge, com explica el tècnic d’ús públic del Parc Natural del Delta de l’Ebre, Xavier Abril, que destacava també les fotografies de Rota.

 

Per tal de demanar participar en aquests tallers, els centres que ho desitgin han de sol·licitar-ho i tenen opció de fer-ho des del 20 de març fins el 7 d’abril. El taller dura uns 45 minuts i s’imparteix de dilluns a divendres.

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: