Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya unitària per l’autodeterminació organitzarà una concentració a la plaça de la Vila

Ahir els membres de la coordinadora a la nostra comarca van presentar els actes que tenen previstos per els propers dies per tal de continuar reclamant el dret a l’autodeterminació del pobla català. De fet, com va explicar des de la coordinadora Jordi Torrents, la voluntat és portar el debat el més enllà possible per tal de fer palès que hi ha una part de la societat catalana que no està conforme amb el model d’estat que s’està construint avui en dia.

Els actes s’iniciaran aquest mateix divendres, amb un sopar que es farà a l’Ateneu Popular X a partir de les 9 del vespre. Dissabte hi haurà parades informatives al marcat de Vilafranca per tal de recollir també adhesions a la campanya. El dijous es farà una xerrada a l’Escorxador de Vilafranca una per part de membres de la Campanya Unitària per l’Autodeterminació, a les 8 del vespre; i posteriorment es faran també xerrades a Sant Sadurní i Sant Pere de Riudebitlles. Un altra dels actes destacats serà la concentració que es farà el dia 1 d’abril a la plaça de la vila sota el lema “Som una nació, autodeterminació”.

 

De fet però, aquests actes formen part d’una campanya més ample, ja que com comenta Torrents, es tracta d’una campanya que no queda circumscrita només al procés de discussió del nou estatut.

 

De moment en aquesta campanya hi estan adherides 250 entitats, i es compta també amb la adhesió de moltes persones a nivell individual. Des de la coordinadora penedesenca consideren que cal tenir present que en aquests moments s’està parlant d’interessos polítics i no de les necessitats dels ciutadans i de Catalunya com a poble.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: