Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El delegat del govern visita els Monjos, destacant les obres de la N-340 i la nova oficina de Correu

Joan Rangel, el delegat del govern a Catalunya, ha estat aquest matí a Santa Margarida i els Monjos en una visita de treball que ha servit per compartir amb l’equip de govern municipal l’estat de les infrastructures que depenen del Govern i també les relacions entre el municipi i diferents organismes com ara Correus, la Guàrdia Civil o l’ADIF, que en depenen.

En aquest sentit Rangel ha comentat que és partidari en la mesura del possible d’acostar-se al territori per tal de conèixer de primera mà les necessitats i demandes que li fan els alcaldes, a banda de les reunions que es poden fer a la delegació del govern. Així, la visita d’avui als Monjos s’emmarcava en aquesta voluntat.

 

Per la seva banda l’alcalde, Jordi Girona, ha comentat que han aprofitat per fer avinent al delegat del Govern algunes de les demandes que te el municipi. Girona però ha destacat que hi ha qüestions que ja son a punt de solucionar-se, com per exemple la nova oficina de correus dels Monjos que es podria inaugurar a finals de més d’abril i que serviria per modernitzar el servei de correus del municipi.

 

La visita de Rangel ha servit també per que aquest s’acostés a les zones de la N-340 que es veuran afectades per les obres que s’han d’iniciar en breu a Santa Margarida i els Monjos per tal d’incorporar el tram de l’antiga carretera com a via urbana al municipi.

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: