Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Escolar de Vilafranca decideix crear l’Observatori de la violència a les escoles

El Consell Escolar Municipal de Vilafranca va celebrar el dimecres 1 de març sessió plenària on es van debatre les propostes aportades per les comissions que havien estan treballant el conflicte en l’àmbit escolar i la zonificació i planificació.

Pel que fa a les situacions de conflicte entre l’alumnat, es va acordar tirar endavant l’Observatori de la violència a les escoles, un treball preventiu orientat per professionals que es posarà en marxa, si s’aconsegueixen els recursos públics necessaris, en algunes aules d’escoles de Vilafranca com a prova pilot. També es va insistir en no baixar la guàrdia en cap de les accions que ja s’estan portant a terme en relació a aquesta problemàtica. La comissió que s’havia ocupat de la zonificació i planificació va argumentar i proposar de mantenir la zona única d’escolarització.A la sessió també es va informar dels treballs que s’estan portant a terme i de les actuacions previstes durant els propers mesos per a la elaboració participativa del Projecte Educatiu de Ciutat, amb la finalitat de convertir plenament Vilafranca en Ciutat Educadora.Finalment, es van prendre acords puntuals i es van donar informacions concretes, d’entre les que convé destacar la proposta que els tres dies de lliure disposició que poden demanar els centres escolars de Vilafranca de cara al curs vinent siguin el 13 d’octubre i el 7 de desembre del 2006 i el 30 d’abril del 2007.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: