Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Club de BTT 12-28 està preparant un circuit de bicicròs a la zona esportiva de Vilafranca

Segons ha confirmat a la nostra emissora el regidor d’esports de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Recasens, aquest club vilafranquí de BTT tenia ja fa temps un circuit en uns terrenys al Poble Nou, però les obre del TGV els van obligar a deixar la zona.

Des de fa alguns mesos es van posar en contacte amb l’ajuntament per tal de mirar de trobar algun terreny municipal on poder practicar aquest esport, i finalment es va decidir cedir-los l’espai que hi ha al darrera del pavelló d’hoquei, a la zona esportiva de la vila.

Recasens ha comentat que l’adequació del terreny per a la pràctica del bicicròs la realitzen els mateixos membres del club, fet pel qual tot i que fa alguns mesos que hi treballen encara no està finalitzat. De fet en aquests moments només hi ha unes rampes, i s’hi ha anat portant terra per anar confeccionant el circuit, que un cop acabat es podrà utilitzar per part de totes les persones aficionades a aquesta pràctica del ciclisme.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: