Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 19 de març la Fundació Caixa Penedès inicia el cicle de concerts de Jazz amb Jesse Davis Grup

Aquest concert és el primer del cicle Concerts de Jazz 2006, que organitza la Fundació Caixa Penedès amb l’objectiu de recaptar fons per a institucions benèfiques.

La Jesse Davis Grup serà l’encarregada d’obrir el cicle en aquesta edició. Nascut a New Orleans, bressol del jazz, Jesse Davis és considerat com un dels saxos alts més prestigiosos de l’escena jazzística actual. Amb una tècnica impecable, afegida a un so amplíssim i a una natural afinitat amb el blues, Jesse Davis es converteix en un músic imprescindible. Davis estarà acompanyat per una rítmica local: Joan Monne al piano, Ignasi González al contrabaix i Esteve Pi a la bateria. Per assistir a l’acte cal aportar un donatiu a qualsevol oficina de Caixa Penedès i es lliurarà una invitació per cada ingrés a partir de 5 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: