Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge comença una nova temporada de la Ruta Modernista de Vilafranca

La visita segueix l’important patrimoni arquitectònic modernista fruit del ressorgiment econòmic de la comarca de l’Alt Penedès de finals del segle XIX i principis del segle XX amb importants obres dels arquitectes Santiago Güell, Eugeni Campllonch i Antoni Pons entre d’altres.

En acabar la ruta, els visitants poden gaudir d’un exclusiu concert basat en la producció musical d’Apel·les Mestres, autor vinculat a Vilafranca i als modernistes vilafranquins com el poeta Lluís Via i el músic i folklorista Francesc de Paula Bové. Els concerts estaran interpretats per Montse Ríos al piano i la soprano Neus Calaf.

La Ruta Modernista de Vilafranca del Penedès, que s’inclou dins les “9 Rutes modernistes a prop de Barcelona” que impulsen els municipis amb patrimoni modernista i la Diputació de Barcelona, permet als participants rebre un “Carnet del Modernisme” amb el qual es poden obtenir descomptes a les següents rutes.

Les visites tindran lloc aquest diumenge i els dies 7 de maig, 4 de juny, 1 d’octubre, 5 de novembre i 3 de desembre. El preu de la visita és de 5 euros per persona i començarà puntualment, a les 11 del matí, al Pati del Museu. Cal fer reserva prèvia a l’Oficina Municipal de Turisme, a la planta baixa de la Casa de la Vila, o bé al telèfon 93 818 12 54.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: