Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una nova empresa de serveis d’educació en el lleure al Penedès està buscant 125 monitors per una tro

L’empresa "La Canalla" parteix d’una filosofia educativa basada en el treball a través del temps lliure dels infants i joves de totes les edats.

Els objectius son promoure activitats i serveis que complementin la tasca dels centres educatius i docents, potenciant al infant la consciència del món i de la societat on viu. Un dels seus primers reptes serà l’organització del monitoratge d’una trobada esportiva en la que hi participaran 5000 joves de la província de Barcelona. Per aquest esdeveniment necessiten 125 monitors i un dels socis La Canalla, el Roger Rius, considera que pot ser una oportunitat única per a molts joves monitors.La trobada se celebrarà a la zona esportiva de Vilafranca el proper 21 de març i de moment des de La Canalla han pogut contractar amb 50 monitors. Entre les activitats que realitza aquesta nova empresa hi ha festes d’aniversari, monitors per a celebracions especials, classes de repàs de primària i secundària, personatges com els Reis Mags o Carnestoltes, cangurs, grups de música entre d’altres. El Xavi Guardiet i el seu company Roger Rius van muntar l’empresa fa 4 mesos a arrel d’una estada en unes colònies. Ells son monitors d’esplai i se’ls hi va acudir crear una empresa de gestió de serveis per la canalla.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: