Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Notas de cocina obre el cicle Distàncies Curtes, que ofereix tres dijous de monòlegs a Cal Bolet

Amb aquest nou cicle, el Teatre Municipal Cal Bolet programa tres obres que han estat produïdes per ser vistes de prop, perquè l’espectador senti les emocions amb intensitat.

Es tracta d’espectacles arriscats, ja sigui pel format, el llenguatge o la temàtica. Segons el tècnic de Cultura, Dani Sáez, els tres muntatges permeten apreciar de prop les qualitats dels intèrprets, els matisos de la il·luminació o els gestos meticulosament treballats.

Tots tres espectacles es presenten amb aforament reduït a 90 localitats. Això implica instal·lar una graderia a l’ escenari de Cal Bolet, perquè el públic miri l’ obra des de dalt de l’escenari.

El cicle, que consta de 3 obres, arrenca avui amb Notas de cocina, un text de Rodrigo García, director de La Carnicería Teatro.

Segons Sáez, el text és directe, actual i crític fins al punt d’ anul·lar la distància entre els personatges i el públic.

Notas de cocina està interpretat per l’ actriu Imma Grau que representa cinc dones diferents en situacions dramàtiques, enfrontades a una "suposada" normalitat.

Els altres dos monòlegs que completen el cicle Distàncies curtes tindran lloc el 23 de febrer i el 2 de març. Són La Guinda, un espectacle de Nico Baixas i El Dondedondónde de Christian Atanasiu. Totes les obres es representen en dijous, a les 9 del vespre, i a un preu reduït.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: