Diumenge, 20 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local va detenir divendres a la nit un individu per un presumpte delicte

Els fets van tenir lloc passades les 10 de la nit quan la Policia Local va rebre l'avís que al carrer de Sant Sadurní, al barri de l'Espirall, un individu estava mirant d'obrir els vehicles estacionats per si n'hi havia algun que per descuit no estava ben tancat. Traslladada al lloc dels fets una patrulla [...]

Els fets van tenir lloc passades les 10 de la nit quan la Policia Local va rebre l’avís que al carrer de Sant Sadurní, al barri de l’Espirall, un individu estava mirant d’obrir els vehicles estacionats per si n’hi havia algun que per descuit no estava ben tancat. Traslladada al lloc dels fets una patrulla de la Policia Local, va efectuar una batuda pels entorns i va ser abordada per un grup de joves que afirmaven que un individu anava intentant obrir els panys dels vehicles i que els havia insultat. Els agents van observar un jove que sacsejava una dona i li donava una empenta que la va fer caure a terra, moment que l’individu va aprofitar per prendre-li la jaqueta que portava posada. Els agents de la Policia Local van iniciar la persecució del jove que va poder ser interceptat uns metres més enllà.

El jove va resultar ser N.E.N., domiciliat a Olesa de Bonesvalls, el qual va ser detingut per un presumpte delicte de robatori amb violència i lesions, per la qual cosa ve ser posat a disposició de la policia judicial a la caserna de la Guàrdia Civil. La dona va ser acompanyada pels agents al servei d’urgències de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès on va ser atesa de danys al colze i a les mans. Posteriorment la dona va ser acompanyada també a la caserna de la Guàrdia civil per presentar la denúncia corresponent.

Programació

Ràdio Vilafranca

18:30
La caixa de Pandora
Cultural del Centre de Dia de Salut Mental de Vilafranca
19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas
20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas

Penedès Televisió

18:30
Poemes pel Penedès
Poemes musicats i interpretats per Paton Soler
19:00
Vijazz
Madeleine Peyroux
19:30
Interiors de Vilafranca
Visita a les llars més emblemàtiques - Casa Roig

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: