Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Iniciativa per Catalunya de Vilafranca ha editat el primer número del seu butlletí.

Amb l’objectiu de compartir la tasca política i donar-la a conèixer a tots els vilafranquins Iniciativa per Catalunya Verds de Vilafranca ha editat el primer número del butlletí d’informació política local “Iniciativa per Vilafranca”, una publicació de distribució gratuïta, a dues tintes, editada en paper reciclat.

Com comentava a la nostra emissora el president de l’agrupació local d’Iniciativa a Vilafranca, Bernat Villaroya, es tracta de poder presentar les idees d’Iniciativa, contactar amb la població, i també poder rebre propostes que faci la ciutadania.

La previsió d&rsquo;ICV Vilafranca &eacute;s editar el nou butlletí trimestralment, apostant per obrir un nou espai de propostes, de comunicació i de debat. &ldquo;Iniciativa per Vilafranca&rdquo; tamb&eacute; &eacute;s troba disponible a internet, a la p&agrave;gina web <a href="http://www.ic-v.org/vilafranca">www.ic-v.org/vilafranca</a>. Com deia Villaroya &eacute;s una eina m&eacute;s per consolidar-se a la vila.

En el butlletí els ecosocialistes fan pública la seva voluntat d&rsquo;impulsar, &ldquo;I tu, qu&egrave; opines de Vilafranca?&rdquo;, un proc&eacute;s participatiu obert a tota la ciutadania per a l&rsquo;elaboració de les propostes electorals d&rsquo;ICV

<p align="left">&nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: