Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC de Sant Martí considera que Ramon Carbó ha trencat el pacte per no tornar l’alcaldia a Pere T

Els socialites martinencs apunten que les possibles discrepàncies al voltant del POUM son nomès una excusa, i que CiU els ha enganyat per que en cap moment ha tingut la voluntat de complir

A través d’un comunicat que el PSC de Sant Martí ha fet arribar a la nostra redacció, el grup socialista especifica que consideren que els únics motius reals per trencar el pacte de govern a l’ajuntament martinenc ha estat l’egoisme personal i de partit de Carbó i CiU. El cap de llista socialista, Pere Tort ha comentat a la nostra emissora que en els darrers mesos CiU ha anat buscant motius i excuses per trencar l’acord de govern, i que la modificació de les normes subsidiàries n’és una més.

En el comunicat el PSC explica que després de les eleccions municipals es va arribar a un acord amb ERC que donava l’alcaldia els quatre anys a Pere Tort. Després, quan CIU va oferir reeditar el mateix pacte de l’anterior mandat, el PSC va acceptar renunciar a dos anys d’alcaldia per continuar el pacte amb els independents, ara sota les sigles de CiU.

Pere Tort considera ara que han estat enganyats per CiU, i que ara tenen un sentiment d’indignació i tristesa perquè consideren que Ramon Carbó i el seu equip han actuat de forma premeditada, i que mai van tenir la intenció de complir el pacte.

Tort ha lamentat també que al llarg dels més de dos anys de l’actual mandat municipal, CiU ha estat intentant de forma sistemàtica pactar amb ERC per assegurar-se el govern i deixar fora el PSC. Ara els quatre regidors socialistes han quedat a l’oposició, i el seu cap de llista ha afirmat que continuaran treballant amb tranquil·litat per el millor del municipi i a l’espera que les properes eleccions el 2007 tornin un clima d’entesa al municipi que segons diuen en el seu comunicat, CiU ha trencat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: