Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa de Vilafranca televisió, el plaer d’aprendre es va presentar a les jornades sobre educac

En aquestes jornades, realitzades del 24 al 26 de gener del 2006 s'hi van exposar diverses experiències que relacionen l'educació d'infants i joves amb la comunicació audiovisual. Desenes d`experiències audiovisuals realitzades en l`educació Primària i Secundària han mostrat les possibilitats didàctiques dels mitjans de comunicació en les jornades d'educom, jornades que reflexionen sobre la eduació [...]

En aquestes jornades, realitzades del 24 al 26 de gener del 2006 s’hi van exposar diverses experiències que relacionen l’educació d’infants i joves amb la comunicació audiovisual.

Desenes d`experiències audiovisuals realitzades en l`educació Primària i Secundària han mostrat les possibilitats didàctiques dels mitjans de comunicació en les jornades d’educom, jornades que reflexionen sobre la eduació i la comunicació local. D’entre els projectes presentats es podien veure treballs que relacionaven la La participació directa de l`alumnat en la producció audiovisual per tal de facilitar facilita el coneixement del currículum, al mateix temps l`educa en el mitjà i en les possibilitats d`expressió de la comunicació audiovisual. Però l`aproximació al llenguatge i a la producció audiovisual ha de comportar també un coneixement crític i desmitificador del mitjà, fugint de la fascinació tecnològica i mostrant la capacitat social que tenen els mitjans de comunicació. Un dels objectius és relacionar els centres docents, com a entitats actives de l`entramat sociocultural del municipi o la comarca, amb els mitjans de comunicació locals.

Vilafranca televisió va participar en aquestes jornades amb el programa "El plaer d’aprendre", un programa on a través de reportatges i petites peces es reflexionava sobre diversos aspectes de l’educació i l’evolució dels nens i joves. Aquesta experiència va compartir jornada amb altres projectes que també relacionen l’eduació i els mitjans locals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: