Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pressupost de l’ ajuntament de Mediona per aquest 2.006 és de gairebé 3 MEUR

L’ aprovació del pressupost era un dels punts destacats del ple que es va celebrar dissabte passat i que contenia molts punts a l’ordre del dia, ja que havia estat ajornat a causa

Al presentar el pressupost, l’alcalde, el socialista Servand Casas, va subratllar la importància de fer-ho al febrer ja que és el pressupost que més aviat s’ha aprovat a Mediona. Casas va agrair l’esforç que l’administració municipal està fent per posar-se al dia i va explicar que dels quasi 3 milions d’euros, més de la meitat són pel capítol d’ inversions que s’emporta el 50%. En aquest capítol, sobresurt l’obra de l’asfaltat de La Font del Bosc, el camp fotovoltàic, i la segona fase de l’enllumenat públic, així com una partida oberta per arranjar els rentadors i una partida de més de 800.000 euros per a manteniment, reparació i subministraments. El capítol de personal ocupa el tercer lloc en importància, superant en poc el mig milió d’euros.

El pressupost del 2.006 es va aprovar amb els vots del PSC i l’ abstenció de l’oposició.

Pel que fa al Pla Parcial de Sant Elies ja només resta el pla d’impacte mediambiental i es podran iniciar els tràmits de legalització d’aquesta urbanització, que engloba més de 300 parcel·les. D’ altra banda, s’ ha aprovat la convocatòria per adjudicar el dret de superfície de 3 parcel·les comercials que l’Ajuntament té a La Font del Bosc i ha començat la requalificació dels terrenys que han de servir per a l’ampliació de l’escola Renaixença de Sant Pere Sacarrera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: