Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP reclama la posada en marxa del Registre de Càncer de Catalunya

La diputada del Grup Popular al Parlament de Catalunya i presidenta del PP de Barcelona, Dolors Montserrat, ha presentat una proposició no de Llei instant el Consell Executiu a crear i posar en funcionament, en el termini màxim d`un any, el Registre de Càncer de Catalunya. Per a Montserrat, "la finalitat d'aquest registre és estadístic [...]

La diputada del Grup Popular al Parlament de Catalunya i presidenta del PP de Barcelona, Dolors Montserrat, ha presentat una proposició no de Llei instant el Consell Executiu a crear i posar en funcionament, en el termini màxim d`un any, el Registre de Càncer de Catalunya.

Per a Montserrat, "la finalitat d’aquest registre és estadístic -respectant sempre la confidencialitat de les dades dels pacients-i permetria saber la incidència del càncer.

Segons ha afirmat la diputada popular, l’estudi exhaustiu d’aquesta malaltia "dóna una informació valuosa per saber cap a on han d`anar dirigides les polítiques públiques de salut i les polítiques de prevenció".

Montserrat ha recordat que a Catalunya ja existeix un registre amb informació relativa a la malaltia, però és de caràcter nominal i per tant aquestes dades són de caràcter confidencial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: