Dimarts, 19 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca rebrà una campanya d’inspecció d’establiments

Tècnics de l’àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona visitaran aquest proper mes de febrer 5 localitats de les comarques de l’Alt Penedès, Barcelonès, Baix Llobregat i Maresme per

L’objectiu principal és col.laborar amb els ajuntaments per informar i assessorar els agents econòmics del mercat i defensar així els drets dels consumidors i usuaris. Amb aquesta iniciativa es vol comprovar i controlar que els productes i serveis que s’ofereixen als ciutadans s’adeqüin a la normativa vigent.

Les inspeccions poden ser de dos tipus. D’una banda poden ser per una denúncia pública o particular que assumeix el propi ajuntament i una altra per programació anual que els ajuntaments fan amb col.laboració amb la diputació.

A Vilafranca , aquest mes de febrer, està prevista una inspecció de bars i restaurants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: