Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sopar dels quinze anys de Vilafranca Televisió

Ahir i en motiu dels 15 anys de Vilafranca Televisió es va celebrar un sopar a cal bolet, on es van reunir més d’un centenar de persones. Treballadors, col·laboradors i gent que ha

Cal Bolet acollia ahir un sopar per celebrar els 15 anys de Vilafranca Televisió. L’acte volia ser un punt de trobada de totes aquelles persones que han tingut alguna relació amb la televisió al llarg d’aquests 15 anys. Des de ex treballadors, fins a la plantilla actual, passant per totes aquelles persones que han col·laborat amb el mitjà, el consell d’administració i membres del consistori van celebrar ahir 15 anys d’un televisió que va començar força diferent a com la entenem ara.

Josep Alzina, director de Vilafranca Televisió va recordar aquests inicis i va remarcar la feina feta per arribar a l’actual televisió. Lourdes Sánchez, presidenta de SERCOM, l’empresa gestora de la televisió, va remarcar la qualitat de la programació actual i la importància de seguir treballant per un teixit comunicatiu fort a Vilafranca. El president del Consell Comarcal Ramon Xena també va oferir un breu discurs remarcant l’esforç dels professionals que fan possible la televisió i finalment l’alcalde de Vilafranca Marcel Esteve també va destacar la feina l’esforç realitzat per haver fet créixer la televisió.

A banda del sopar aquests dies es poden veure diversos programes especials que recuperen imatges d’aquests quinze anys de televisió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: