Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Raventós, fins ara regidor del PSC a Puigdàlber, deixa el seu càrrec, que serà ocupat per el s

El canvi no suposa que Ebinger hagi de ser el relleu de Raventós de cara a les municipals, però si mantindrà la mateixa línea de treball que fins ara havia tingut el grup

Aquesta tarda s’ha fet pública aquesta substitució al capdavant del grup municipals socialista a Puigdàlber, motivada per raons professionals del fins ara cap de llista, Ramon Raventós. En la roda de premsa que ha servit per presentar el canvi, el mateix Raventós comentava que valorava positivament l’experiència d’haver participat de la política municipal, i que considerava que s’havia fet una bona feinades de l’oposició, sobre tot tenint en compte que durant molts anys a Puigdàlber els governs sempre havien estat monocolors. Raventós remarcava que des del PSC s’ha intentat treballar per portar transparència a la política municipal.

De fet, aquesta voluntat de continuar treballant per fer una política positiva per el municipi és la tònica que seguirà el nou cap de llista del PSC de Puigdàlber, Harry Ebinger. Ell mateix comentava també aquesta tarda que les principals tasques se centraran en vetllar per les actuacions que fa l’equip de govern que dirigeix l’independent Manel Carrera, sobre tot en qüestions urbanístiques.

En aquest sentit des del PSC criticaven que s’han fet darrerament moltes modificacions de les normes subsidiàries al municipi, sovint amb un tarannà que sembla beneficiar certs col·lectius i que no resulten beneficioses per el municipi. Ebinger criticava per exemple la tendència de l’alcalde a les grans obres, i sovint molt poc útils, com per exemple l’ajuntament o la sala polivalent, que recentment es va haver de tancar abans d’una representació teatral a causa de la caiguda d’una placa del sostre. Un equipament, critiquen des del PSC, que a més només s’usa dos cops l’any. Un altra tema de disputa darrerament a Puigdàlber és el Centre Cívic, que l’equip de govern vol enderrocar i que l’oposició considera que cal conservar.

Des del PSC es vol també insistir en la necessitat de la construcció de la llar d’infants, un projecte llargament demorat per l’equip de govern, i que ells voldrien que es fes conjuntament amb una escola per tal de sumar equipaments.

Finalment el nou cap de llista socialista demana que es faci una revisió de les normes i un pla urbanístic i d’infraestructures; que es decideixi on es vol ubicar aquesta llar d’infants, que es rehabiliti el centre cívic i que es tanqui la sala polivalent per fer una inspecció tècnica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: