Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues presentarà una denuncia als tribunals contra els redactors d

Amb els vots a favor del grup socialista i les abstencions dels dos regidors de CiU que van ser presents en el darrer ple de l’ajuntament de Sant Cugat, celebrat el passat 28

L’any passat es va realitzar una auditoria de l’obra i l’informa assenyala que l’obra està mal executada perque conté vicis de redacció, defectes en la direcció i en l’execució de les obres. Per aquest motiu l’obra encara no s’ha pogut recepcionar i l’ajuntament no ho pot resoldre per l’elevat cost que poden suposar. Per aquest motiu s’ha optat per la via judicial.

Per aquest motiu l’ajuntament de Sant Cugat va resoldre els contractes amb l’empresa constructora, els redactors i els directors de l’obra. Ara és el moment de reclamar responsabilitats. D’altra banda l’equip de govern de Sant Cugat va explicar ahir també que en el mateix ple del 28 de desembre l’ajuntament va aprovar el Projecte d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), i també les normes subsidiàries del Camí de l’Hostal Nou i la urbanització del Polígon Industrial de la Masia.

El POUM de Sant Cugat ha optat per un model d’ordenació de la població i del municipi que preveu mantenir l’espai agrícola entre les zones industrials i les residencials, valora els espais oberts amb les seves qualitats ambientals i limita els usos del sol agrícola.

En relació als aspectes residencials la principal novetat és que a partir d’ara el POUM permetrà la construcció de vivendes plurifamiliars, que fins ara no eren possibles.

Cal tenir en compte que s’ha aprovat un criteri que permet ampliar la densitat residencial, però no les alçades dels edificis, que continuaran com fins ara, en baixos més dos pisos d’alçada com a màxim.

El POUM de Sant Cugat fa també una proposta per la carretera N-340, per solucionar els problemes que ocasions el seu pas per les Cases Roges , de manera que s’integri en el territori per on passa, tenint en compte l’orografia, la xarxa de camins, la de torrents i l’estructura de la propietat agrícola. Es plantegen dues rotondes, una al polígon de Sant Pere Molanta i l’altra al polígon de la Masia. Sant Cugat s’estructurarà amb un eix central, la via de ronda, que serà una rambla on a banda i banda hi haurà les zones residencials i industrial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: