Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Salseta del Poble Sec torna a amenitzar el Ball dels Raimons, després del parèntesi de l’ any pas

Demà, l’ Agrupació de Raimons celebra el divuitè Ball dels Raimons amb el grup de sempre, la Salseta, a excepció de l’ any anterior que van portar La Carrau i Abbey Road.

El canvi no va convèncer als habituals i als Raimons no els van sortir els números.

Un altre canvi del 18è Ball dels Raimons és l’ espai, que de fet ha anat canviant en els darrers anys. Després de dos anys als Monjos, l’ any passat van tornar a Vilafranca i demà celebren el ball, per primera vegada, a Cal Bolet.

Raimon Solà ha dit que estan il·lusionats amb aquest espai.

Si els Raimons aconsegueixen omplir Cal Bolet amb unes 500 persones, aquest any sí que els sortiran els números.

Per acollir el ball, la platea de Cal Bolet quedarà lliure de butaques i es mantindran les cadires del primer pis. La barra s’ instal·larà al vestíbul i no es podrà entrar dins amb begudes. Tampoc es podrà fumar a l’ interior del teatre municipal.

El Ball dels Raimons començarà a dos quarts de 12 i acabarà a les 3 de la matinada. Per aquest motiu, Raimon Solà explica que la Salseta del Poble Sec ja començarà amb molta marxa.

Les entrades anticipades per al Ball dels Raimons costen 6 euros i es poden comprar fins demà a la tarda. A taquilla, costaran 8 euros.

Els Raimons tornaran a la càrrega dissabte que ve amb el 28è Sopar dels Raimons i el berenar i foto de família per als més petits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: