Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sala d`estudi de la plaça Sant Joan amplia l’ horari en període d`exàmens universitaris

Vilafranca disposa de tres sales d' estudi: la de la plaça Sant Joan, la de l' escola Pau Boada i la darrera incorporació, la sala d`estudi de l' Eugeni d`Ors al barri del Poble Nou. L`horari d'obertura és de dilluns a divendres de 2/4 de 5 de la tarda a 2/4 de 10 de la [...]

Vilafranca disposa de tres sales d’ estudi: la de la plaça Sant Joan, la de l’ escola Pau Boada i la darrera incorporació, la sala d`estudi de l’ Eugeni d`Ors al barri del Poble Nou.

L`horari d’obertura és de dilluns a divendres de 2/4 de 5 de la tarda a 2/4 de 10 de la nit, amb petites variacions entre elles. De tota manera, per tal de donar resposta als estudiants universitaris que durant aquests dies estan immersos en ple període d`exàmens, la sala d`estudi de la plaça Sant Joan romandrà oberta fins les 10 de la nit, de dilluns a dissabte, fins el proper 17 de febrer.

A banda d`oferir un espai adequat per a l`estudi i la lectura, les sales d`estudi disposen d`accés a Internet i ofereixen la possibilitat de consultar la premsa diària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: