Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La neu i el mal temps no impedeixen que els veïns de Mediona parlin sobre el present, passat i futur

La reunió es va fer sense la presència dels regidors de Can Verdaguer, Sant Elies, Font del Bosc i Cases Noves degut a que estaven coordinant els treballs del pla d’emergència per la

Diumenge a 2/4 d’1 del migdia i malgrat el mal temps i la neu, una cinquantena de veïns de Mediona es van aplegar a la sala del casal Medionenc per parlar del passat, present i futur de Mediona. La reunió va tenir dues parts. A la primera l’alcalde va fer una exposició de totes les obres realitzades durant els 2 anys i mig de legislatura. Una de les coses que es van destacar, a part de les obres realitzades, va ser el canvi de clima social de Mediona i la seva projecció a tota Catalunya.

A la segona part es va fer un repàs de tots els projectes i obres previstes per a l’any 2006. Hi ha dues obres estrelles: l’asfaltat de La Font del Bosc i el camp fotovoltaic. Tant mateix cal destacar el pla de camins que la Generalitat i el Consell Comarcal faran a Mediona; també les obres d’infrastructures de la Diputació (Carretera de Les Llambardes, el pont de Can Xombo i el Camí de Can Verdaguer); i la legalització de Sant Elies, els rentadors, arranjament de l’arxiu, l’escola de Sant Pere Sacarrera, l’escola de S. Joan.

A l’apartat de precs i preguntes els assistents van manifestar el seu interès per algunes obres, però en especial la recollida selectiva d’escombraries, la promoció d’habitatges, els llocs de treball i el Pla director en general.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: