Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya Tots.es inicia la seva activitat a Vilafranca la setmana vinent

Des del dia 9 i fins al 22 de gener, els habitants de Vilafranca que mai hagin accedit a Internet podran rebre una classe d’iniciació gratuïta en un Aula Fixa instal·lada a l’Edifici

Desenvolupada pel Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç i l’entitat pública empresarial Red.es, la Campanya compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i pretén articular els plans autonòmics i locals per garantir l’ús de la xarxa dels nous internautes. La Campanya "Tots a Internet" inicia el proper dilluns la seva activitat a Vilafranca amb una Aula Fixa instal.lada a l’Edifici Vilafranca Virtual, a la Plaça Verema. Fins al proper 22 de gener, de dilluns a divendres, des de les 10 del matí fins a les dues del migdia i des de les quatre de la tarda fins a les nou del vespre , els visitants coneixeran els avantatges que proporciona l’ús de la xarxa en diferents activitats com el treball, l’oci i la comunicació. Durant 45 minuts i amb el recolzament d’un monitor, els interessats rebran una introducció en el maneig d’Internet i veuran reportatges amb testimonis reals de persones a les quals la xarxa els ha canviat la vida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: