Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

FECSA ENDESA posa en funcionament la nova subestació de Vilafranca que millorarà el servei a 9.700 c

La nova subestació, que ocupa una superfície de gairebé 18 mil metres quadrats, ha tingut un pressupost de 6’4 milions d’euros i està ubicada al terme de Vilafranca, a prop de la carretera

La subestació comportarà un reforç de les infrastructures elèctriques, donant així resposta a l’ increment de la demanda a la comarca, com ha assegura un portaveu de la companyia elèctrica a Ràdio Vilafranca.

Per tal de connectar la nova subestació a la línia de 220 kV Viladecans-Constantí (que travessa la zona nord del terme), s’ha construït un nou tram de línia aèria d’alta tensió de doble circuit de 50 metres de longitud.

La subestació subministrarà un total de 9.700 clients de Vilafranca, Subirats, Sant Sadurní, Avinyonet, Sant Miquel d’Olèrdola, Moja, Gelida, Torrelavit, Sant Pere de Riudebitlles, La Granada, Santa Fe i el Pla del Penedès.

Aquestes instal.lacions contribuiran de manera notable a la millora de la qualitat de subministrament d’aquests municipis, que compten amb uns índexs de creixement de la demanda elèctrica força superiors a la mitjana de Catalunya.

La nova instal·lació s’ha realitzat tenint en consideració tots els aspectes necessaris per a reduir el seu impacte ambiental i la preservació del medi ambient.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: