Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos d’Esquadra de Trànsit de Vilafranca van detenir dimecres a la nit als autors de l’assassi

Un noi de 19 anys va morir apunyalat pel conductor d’un vehicle amb qui discutia desprès d’haver protagonitzat una petita col.lisió en una gasolinera de Vallirana.

Els fets van passar dimecres poc abans de dos quarts de vuit de la tarda. Dos vehicles, un mini amb matrícula belga i un Peugeot 206 amb matrícula espanyola, van xocar lleument. Al Mini hi anaven els germans Agustín i Alfonso L. B., de 27 i 30 anys, tots dos veïns de l’Hospitalet de Llobregat, i una dona amb un nadó. A l’altre cotxe només hi havia l’Alberto Rojas, de 19 anys i veí de Vallirana.

La col.lisió va provocar una baralla que va acabar amb l’apunyalament, pressumptament per part d’Agustín L.B., cap al jove de Vallirana que va morir a causa de les ferides. Llavors els dos germans van fugir en el Mini, oblidant la dona i el nadó que els acompanyaven.

La Guàrdia Civil va passar de seguida la matrícula i les característiques del cotxe a totes les patrulles i també als Mossos d’Esquadra. Precisament va ser una patrulla dels mossos de la Caserna de Trànsit de Vilafranca que atenia als implicats en un accident de trànsit a la carretera N-340, a Sant Pere Molanta, a l’alçada del Carrefour, que en la retenció de cotxes a causa del xoc va detectar el vehicle belga.

Els mossos es van dirigir al Mini i van detenir als dos germans, que van intentar fugir. Un d’ells encara tenia les mans ensangonades, tot i que els agents no van trobar l’arma homicida. Els Mossos van entregar als detinguts a la Guàrdia Civil a la caserna de Vilafranca, d’on han estat traslladats a la caserna de Sant Vicenç dels Horts, al Baix Llobregat, des d’on el jutge va decretar l’inici de les investigacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: