Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El secretari general del partit Popular Jorge Fernandez Díaz visita Vilafranca per reiterar la posic

L’acte va tenir lloc a l’hotel Pere III i també va comptar amb una concentració d’un col·lectiu contrari a les polítiques populars.

Ahir a quarts de vuit de la tarda, i convidat pel grup popular, va ser a Vilafranca el Secretari General de grup popular Jorge Fernández Díaz, Díaz. Díaz també és membre de la Comissió constitucional sobre l’Estatut al congrés dels diputats i ahir va basar la seva ponència en explicar el sentit de les esmenes que el partit popular ha presentat en contra de l’estat i també la situació actual del text. El secretari general del grup popular va refermar ahir la posició del partit, clarament contrària al text.

La presidenta del partit popular de barcelona i diputada del grup al parlament de Catalunya també va tornar a rebutjar ahir el què ella considera un text que no beneficia als catalans.

Els populars també van criticar l’actitud incoherent del president del govern davant l’estatut i el seu procés d’aprovació.

La visita de Fernández Díaz va provocar ahir una concentració davant l’hotel d’un grup de persones contràries al pensament del partit popular. Liderats per una pancarta retolada amb la frase Fora Feixistes de la vila. Ni reformes ni estatuts. Independència i socialisme es van concentrar des de les set de la tarda i esperant l’arribada del secretari general.

Més de sis dotacions de la guarda civil també van fer acte de presència a la plaça Penedès. I tot i que es van produir algunes pintades als vidres de l’hotel, la concentració, que segons el propi col·lectiu era pacífica i apel·lant al dret de manifestació, no va derivar en cap incident

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: