Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès convoca ajuts per al transport de persones amb mobilitat reduïd

El Servei de Recursos Socials del Consell Comarcal de l'Alt Penedès convoca ajuts per facilitar el transport adaptat de les persones majors de 16 anys amb algun tipus de disminució i a les persones grans amb dependències, per tal que puguin accedir als serveis socials d'atenció especialitzada. Els ajuts poden ser sol·licitats pels interessats, pels [...]

El Servei de Recursos Socials del Consell Comarcal de l’Alt Penedès convoca ajuts per facilitar el transport adaptat de les persones majors de 16 anys amb algun tipus de disminució i a les persones grans amb dependències, per tal que puguin accedir als serveis socials d’atenció especialitzada.

Els ajuts poden ser sol·licitats pels interessats, pels seus familiars o pels ajuntaments. En cada cas, el Consell Comarcal assignarà una quantitat a cada usuari per contribuir a finançar el cost del transport adaptat; l’import del qual varia en funció del cost del transport i del nivell de renda de l’usuari.

Els ajuts es poden sol·licitar fins al 10 de febrer, a les 2 del migdia, al Servei de Recursos Socials del Consell Comarcal o als Serveis Socials d’Atenció Primària dels ajuntaments de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: