Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El col·lectiu per a l`alliberament gai i lèsbic al Penedès, JAHVA, organitza una exposició i una tro

Dissabte a les 8 del vespre s’ inaugura l`exposició "La lluita antihomofòbica al Penedès", a la seu de l`Associació Cultural La Fornal.

L`exposició, que mostra en imatges i textos diverses iniciatives encaminades cap a l`eradicació de l`homofòbia, es podrà veure durant els mesos de gener i febrer a Vilafranca i posteriorment voltarà per diferents locals i espais municipals de la comarca i de Barcelona.

El mateix dissabte es farà el 1r Aplec de col·lectius per a l`alliberament gai i lèsbic de pobles, viles i ciutats petites. L’ aplec començarà amb una taula rodona a l’ Escorxador, de 12 a 2 del migdia, sobre "Estratègies i lluites dels col·lectius per a l`alliberament gai i lèsbic en poblacions petites". A primera hora de la tarda s’ exposaran les conclusions de la taula rodona i a les 6 sortirà una cercavila, des de la plaça de la Vila, sota el lema "Gai, lesbiana: fes-te visible!". A les 11 de la nit, al bar La Moderna, se celebrarà un concert antihomofòbic amb el grup de gresca petarda Antiherois.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: