Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El col.lectiu Jahva commemora el quart aniversari amb una exposició retrospectiva

Coincidint amb la celebració del primer aplec de col.lectius de gais i lesbianes de pobles, viles i ciutats petites, Jahva ha inaugurat aquest cap de setmana una exposició fotogràfica que recull les activitats

L’exposició es pot veure a l’Associació Cultural La Fornal, i porta per títol "La lluita antihomofòbica al Penedès".

Es presenta amb plafons que contenen moltes fotografies i textos explicatius de les activitats desenvolupades per Jahva.

Les activitats no es presenten de forma cronològica sinó temàtica i en l’apartat de lluita antihomofòbica rep una dedicació especial totes les reaccions que van comportar les paraules de l’alcalde de Pontons , Lluís Caldentey, en contra dels homosexuals. L’exposició es pot veure a La Fornal, al carrer Sant Julià nº 20 de Vilafranca durant tot aquest mes de gener. Desprès serà itinerant per altres locals de la vila i també a diferents centres de col.lectius d’homosexuals d’arreu de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: