Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Després de 115 anys, enguany tancarà portes la botiga Damico, a la Vall del Castell de Vilafranca

La manca de continuïtat per part d`algú vinculat a la família, i la dificultat també per mantenir aquests comerços familiars competitius davant de les grans superfícies ha portat al tancament

Marcel Damico tancarà aquest any la botiga que fa uns 115 anys va obrir el seu avi en aquest mateix local de la Vall del Castell on encara avui està obert l’establiment. Damico comenta que el seu avi anava cap a estats units amb els seus germans, quan van arribar a Tarragona i allà va decidir quedar-s’hi. Al cap de poc es va traslladar a Vilafranca i es va dedicar al comerç de llaunes. Després el negoci el va seguir el seu pare i després ha continuat ell fins ara.

Marcel Damico explica que després de tants anys al capdavant del negoci, i vist que no hi ha ningú de la família que vulgui continuar-lo, ell i la seva dona han decidit tancar la botiga

Damico explica que aquest tipus de botigues familiars tenen moltes dificultats per tirar endavant, ja que cada cop la competència és més dura. Tot i que hi ha encara alguna clientela fidel a aquest tipus de comerç, cada cop son menys. Damico comenta també que deixarà enrera mols records, ja que ell mateix va néixer en aquest local, que era la mateix temps negoci i vivenda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: