Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continua el cicle de concerts familiars amb la producció de l’Auditori "Els colors del metall", que

Es tracta d’un concert especialment pensat per als infants de 2 a 5 anys. La música la interpreta un quintet de metall format per dues trompetes, un trombó, una trompa i una tuba

Diumenge continua el Cicle de Concerts Familiars, organitzat per l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet i el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca amb l’objectiu de fomentar l’hàbit d’escoltar música, perquè petits i grans descobreixin la música d’una manera màgica, divertida, didàctica i emocionant.

Una de les novetats d’aquest any és la col·laboració de l’Auditori de Barcelona amb la presentació d’un dels concerts de la seva producció "Els colors del metall" a Vilafranca. Es tracta d’un concert especialment pensat per als infants de 2 a 5 anys. La música la interpreta un quintet de metall format per dues trompetes, un trombó, una trompa i una tuba acompanyats d’una bateria, amb la intervenció d’un acordió, un vibràfon i altres instruments de petita percussió. En posar el concert en escena, els músics juguen amb la llum, el moviment, el fet de tocar des de diferents llocs, la projecció d’imatges i la manipulació d’objectes. Es dóna la màxima importància al fet que la successió de les obres representi un element d’interès i capti l’atenció auditiva dels més petits.

Les obres que s’interpretaran són d’èpoques i d’estils variats. Hi ha cançons tradicionals que els infants reconeixen, peces de diferents compositors i obres creades específicament pel director del concert, en Pep Gol.

és fonamental la qualitat artística dels música, que aconsegueixen que els nens i les nenes mantinguin perfectament l’atenció durant els 50 minuts del concert, en el que pràcticament no hi ha paraula, tot és música.

El preu per als infants d’1 a 14 anys és de 3 euros i de 5 euros per a les persones adultes. Les entrades es poden adquirir anticipades a través de Telentrada, i a les oficines de Caixa de Catalunya. També es podran adquirir una hora abans de l’inici de l’espectacle a la taquilla del Teatre Cal Bolet.

La següent audició del Cicle de concerts familiars serà "Tabaluga viatja buscant el seny" i està prevista per al diumenge 19 de febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: