Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Figarot acollirà dissabte el lliurament dels premis de poesia castellera, dins dels actes de les

L'acte de lliuraments dels premis del sisè premi de poesia castellera per adults, i de la segona edició del premi aleta de literatura infantil que organitzen els Castellers de Vilafranca s'iniciarà a les 5 de la tarda, al local de la colla castellera, a Cal Figarot. En primer lloc es farà el lliurament del premi [...]

L’acte de lliuraments dels premis del sisè premi de poesia castellera per adults, i de la segona edició del premi aleta de literatura infantil que organitzen els Castellers de Vilafranca s’iniciarà a les 5 de la tarda, al local de la colla castellera, a Cal Figarot. En primer lloc es farà el lliurament del premi de poesia per els adults, un acte que tindrà com a cloenda una xerrada a càrrec del president de l’Institut d’Estudis Penedesencs, Joan Solé Bordas, amb el títol "El Penedès, els castells i la poesia".

A continuació es farà el lliurament dels guardons del segon premi aleta de literatura infantil, també a la mateixa seu dels Castellers. Aquesta activitat s’emmarca també dins dels actes de les festes de Sant Raimon que s’estan fent aquesta setmana a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: