Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un paleta va morir dilluns a la tarda a Sant Quintí de Mediona a causa de la caiguda d’una paret a l

En l`accident es van veure implicats quatre treballadors d`una empresa de construcció de Sant Quintí, que estaven treballant en una edificació nova.

Un despreniment d’una paret en un solar de l’Avinguda 49 de Sant Quintí de Mediona ha provocat aquesta tarda un mort poc abans de les 5 de la tarda. Els quatre treballadors d’una empresa de construcció de Sant Quintí que estaven en el solar alçant una casa de nova construcció s’han vist sorpresos per una paret antiga que ha cedit. 3 d’ells han pogut sortir il·lesos, però 1, veí de Sant Adrià del Besós i d’uns 30 anys d’edat, ha perdut la vida sota les runes.

Tres vehicles de bombers s’han desplaçat al lloc dels fets per tal de fer tasques de rescat i retirar les runes. L’alcalde de Sant Quintí, Josep Poch, comentava a la nostra emissora que tot i que sembla que no s’han vist afectades les construccions properes, s’ha pres la decisió de traslladar els veïns de la casa del costat.

De totes maneres, fonts dels bombers han comentat que no han hagut d’apuntalar cap de les parets ni han hagut d retirar runa. L’accident per tant sembla que en primera instància no hauria causat desperfectes a les construccions properes al solar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: