Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca i la Fundació Família i Benestar Social estan construint 24 habitatges de

En els propers dies es podria solucionar també al barri la instal·lació d`una farmàcia, una reclamació urgent dels veïns de la Girada

Aquest matí l’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, acompanyat de membres del consistori i de representants de la Fundació Família i Benestar Social han visita aquesta promoció del barri de la Girada, concretament situada a la cantonada de la Rambla de la Girada amb el carrer Josep Tarradellas. Com dèiem es tracta de la construcció de 24 habitatges de lloguer que han d’ampliar l’oferta de pisos de protecció oficial de la vila.

La promoció te a més la peculiaritat que la planta baixa acollirà el nou local de l’Associació de Veïns del barri, que es traslladarà a aquestes dependències de propietat municipal. Una acció similar a la que emprendran properament altres associacions de veïns de la vila.

Finalment, i a preguntes de la premsa, l’alcalde ha comentat que la qüestió de la farmàcia que demanen els veïns de la Girada des de fa alguns mesos, podria tenir una solució aviat, ja que sembla que hi ha un principi d’acord entre un farmacèutic i un propietari d’un local per tal de poder-la instal·lar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: