Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní te en cartera projectes importants de cara al 2006, com per exemple una

Els diners per aquestes inversions provenen principalment del PUOSC i de Xarxa barcelona, municipis de qualitat.

Aquesta setmana l’equip de govern de l’ajuntament de Sant Sadurní ha fet valoració del 2005, i apunts dels principals projectes de cara al proper any. Pel que fa a aquest any que és apunt de finalitzar, l’alcalde Joan Amat considera que la valoració és positiva, sobretot de cara al que s’ha aconseguit per el proper any, en que hi haurà inversions importants previstes. A través del PUOSC i de Xarxa Barcelona, la capital del cava rebrà fons per actuacions importants com ara arranjaments de carrers de la vila, una nova llar d’infants de 80 places i el projecte de la Timba, que és el sector que es veu des de l’autopista. A banda, hi haurà altres inversions importants, com son un nou institut i l`ampliació del Centre d`Assistència Primària.

D’altra banda, i parlant de projectes també importants que s’han posat en marxa aquest 2005, Amat considera que la recollida selectiva porta a porta està ja consolidada i està funcionant en més d’un 90%.

Amat afirmava també que Sant Sadurní està creixent en aquests darrers anys, i que per tant cal adaptar els serveis a les noves necessitats del municipi

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: