Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Academia de tastavins de Vilafranca celebrar el capítol especial de Nadal

Un sopar que reuneix a tots els membres d’aquesta acadèmia i on es va fer entrega de la medalla de plata dels acadèmics que enguany compleixen trenta anys dins els tastavins i també

El restaurant Ca n’Ayxelà acollia el capítol de Nadal que cada any l’acadèmia de Tastavins del Penedès celebra per aquestes dates. Josep Santacana, president durant els darrers vuit anys de l’acadèmia, presidia ahir per darrera vegada una acte de l’acadèmia. Santacana va dedicar una agraïment per aquests vuit anys al capdavant de l’acadèmia, destacant també la responsabilitat que comporta aquesta tasca.

En l’acte d’ahir es va donar la medalla de plata a tots els acadèmics que compleixen trenta anys com a socis de número. Es van imposar les medalles al botiguer Alfons Alsina, Pere Montserrat, president del FC Vilafranca, Pere Pascual, elaborador de botes de vi , Francesc Quissada empresari de maquinaria viticultura, i el pagès Jordi Raspall.

Finalment també es va fer l’entrega dels humberts i rosetes de plata a aquelles persones i mitjans de comunicació que l’acadèmia considera que han estat al servei de la promoció del vi del Penedès.

Els guardonats van estar la publicació setmanal 7 dies punt net, un premi recollit pel seu director, Carles Esteve, el periodista de la Fura Oriol Duran i també a aquesta Casa Vilafranca Televisió, un premi recollit pel seu cap d’informatius Josep Maria soler.

Aquest era l’acte que tancava el capítol de Josep Santacana com a president i futur presidnet JoanTarrada feia ahir una valoració dels vuit anys de Josep Santacana a davant de la institució.

Tant Josep Santacana com Joan Tarrada van coincidir en la importància que l’acadèmia ha fet i cal que segueixi fent per tal de promocionar els vins del Penedès fora de la comarca. Un dels puntals d’aquesta acadèmia que enguany ja compta amb 40 anys d’història.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: