Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca denuncia 5 joves per danys a la via pública i deté dues persones per

Els joves, d`entre 14 i 16 anys, van bolcar contenidors i causar danys en l`aparador d`un establiment del carrer de la Parellada

La Policia Local de Vilafranca va detenir el cap de setmana passat dues persones per atemptar contra els agents de l’autoritat i va identificar 5 joves d’entre 14 i 16 anys que seran denunciats per bolcar contenidors a la via pública i per danys en l’aparador d’un establiment.

La nit de divendres a dissabte la Policia Local va poder enxampar un total de cinc joves d’entre 14 i 16 anys veïns de la vila que havien bolcat un total de 6 contenidors en diversos carrers del centre de Vilafranca i havien provocat danys en l’aparador d’un establiment del carrer de la Parellada. La identificació i denúncia dels joves es va poder fer gràcies a les trucades de diversos veïns que havien observat els fets. En ser enxampats pels agents, els joves van reconèixer els fets i un d’ells també va reconèixer haver trencat el vidre de l’establiment del carrer de la Parellada. Els joves seran denunciats a la subdelegació del Govern a Barcelona i a l’autor dels danys se l’instruiran diligències a la Fiscalia de Menors.

D’altra banda, la Policia Local va detenir la matinada de diumenge dos individus per atemptat als agents de l’autoritat. La primera detenció es va produir cap a les 2 de matinada quan una patrulla de la Policia Local va interceptar l’individu A.S.C. veí de Vilafranca, el qual anava cridant pel mig del carrer obstaculitzant la circulació de vehicles pel carrer de Montserrat. L’individu, conegut pels agents per haver intervingut anteriorment en alteracions de l’ordre i per la seva actitud agressiva, no va fer cas a les indicacions dels agents i va començar a insultar i amenaçar de mort els agents.

L’home, sobre el qual constava una ordre de busca i detenció per amenaces de mort, va ser finalment detingut, resistint-se als agents i intentant agredir-los.

Agents de la Policia Local van detenir també la matinada de diumenge un individu amb inicials Y.L. i sense domicili fix per atemptar contra els agents de l’autoritat. Els fets van succeir al barri de Sant Julià quan els agents van detectar un jove que anava corrent i feia cas omís a les indicacions d’aturar-se que se li feien. Perseguint-lo hi anava un altre individu que afirmava que el jove havia agredit la seva filla. Els agents de la Policia Local van aconseguir interceptar el jove i reduir-lo ja que intentava autolesionar-se i agredir els agents. El jove, que anava indocumentat i no tenia antecedents policials, va ser traslladat a les dependències policals. Els pares de la menor presumptament agredida van presentar denúncia a la caserna de la Guàrdia Civil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: