Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els carrers del centre de Sant Quintí tornaran a acollir el pessebre vivent del municipi

Els dies 24, 25 i 26 de desembre tindrà lloc una nova representació del pessebre vivent de Sant Quintí. El dia 24, la representació començarà després de la missa del gall, mentre que el dia de Nadal i el de Sant Esteve s'iniciaran a les 7 de la tarda i finalitzaran a les 9 del [...]

Els dies 24, 25 i 26 de desembre tindrà lloc una nova representació del pessebre vivent de Sant Quintí. El dia 24, la representació començarà després de la missa del gall, mentre que el dia de Nadal i el de Sant Esteve s’iniciaran a les 7 de la tarda i finalitzaran a les 9 del vespre. En acabar totes les representacions hi haurà pa torrat per tothom. Les entrades es poden comprar a partir de les 6 als baixos de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: