Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest serà el darrer any que l’actual grup dels pastorets de Vilafranca, faci la seva representació

Les dificultats per trobar relleus i poder tirar endavant el projecte de representacions alternatives a la versió tradicionals dels Pastorets de Folch i Torres, han motivat la seva decisió

Els membres del grup dels Pastorets de Vilafranca, de l’associació de veïns de Sant Julià, van anunciar que aquest serà el darrer any que fan la representació. Acompanyats de membres de l’Associació de Veïns, representants del grup van explicar que després dels darrers anys en que han estat treballant per incorporar novetats tècniques i escèniques als pastorets de Folch i Torres, ha arribat un moment en que es troben que no poden continuar amb aquest projecte, i que per tant han decidit deixar-ho. Com que no han pogut trobar substituts ni continuïtat, enguany serà el darrer any d’aquesta peculiar adaptació, o perversió com diuen ells, dels pastorets.

La darrera de les representacions d’aquest grup serà doncs per aquestes festes de Nadal, a Cal Bolet de nou, ja que l’any passat a causa de les obres del teatre va ser impossible.

Per part de l’Associació de Veïns, el seu president, Agustí Blanch, comentava que se senten decebuts per la decisió, però que entenen els motius d’un grup de gent molt divers que dedica molts esforços a tirar endavant aquest projecte des de fa molts anys. Blanch explicava que ara buscaran la manera de tornar a començar de zero per tal que no es perdi una tradició de 26 anys.

Les representacions enguany es fan els dies 26 i 30 de desembre, al teatre Cal Bolet. La del dia de Sant Esteve serà a les 7 de la tarda, i la del 30 de desembre a les 11 de la nit. Les entrades per les representacions tenen el preu de 3€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: