Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L`organització independentista ENDAVANT organitza una xerrada sobre la situació actual de la lluita

La xerrada, que anirà a càrrec d'Isaac Ruana, militant d`Endavant i participant a l`Intercanvi Cultural de joves del Mediterrani, s`emmarca en la commemoració del Dia internacional contra el Mur de l`Apartheid i de la solidaritat amb la lluita palestina, que va tenir lloc el 9 de novembre passat. Des de l`esquerra independentista denuncien fermament la [...]

La xerrada, que anirà a càrrec d’Isaac Ruana, militant d`Endavant i participant a l`Intercanvi Cultural de joves del Mediterrani, s`emmarca en la commemoració del Dia internacional contra el Mur de l`Apartheid i de la solidaritat amb la lluita palestina, que va tenir lloc el 9 de novembre passat.

Des de l`esquerra independentista denuncien fermament la construcció del mur a càrrec Israel, que qualifiquen de crim de guerra i d`apartheid, i aposten per continuar construint iniciatives solidàries amb el poble palestí i aturar l`acció expansionista i genocida de l`estat israelià.

La xerrada sobre la situació actual de la lluita palestina i les greus conseqüències del mur tindrà lloc aquest divendres, a les 8 del vespre, a l`Escorxador de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: