Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Adif ha adjudicat dos contractes de subministrament de material per les obres de l’AVE en el tram

L’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries del Ministeri de Foment ha licitat i adjudicat contractes per la linia d’àmple europeu Madrid-Frontera Francesa per un import global de 215 milions d’€.

Entre les actuacions aprovades n’hi ha dues que afecten l’Alt Penedès. Una és l’adjudicació del subministrament i transport de carril en barra llarga amb les seves soldadures i barra curta elemental pel tram Vilafranca-Barcelona. El contracte ha estat adjudicat a Acerália Corporación Siderúrgica per un import superior als 10 milions d’€ i un termini d’execució de 10 mesos.

D’altra banda també s’ha aprovat l’adjudicació del subministrament i transport de 70 mil travesseres pel tram Vilafranca-Barcelona. El contracte ha estat adjudicat a la Unió Temporal d’Empreses formada per Precon i Travipos, per un import de 6 milions 800 mil € i un termini d’execució de 10 mesos.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: