Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca deté un home per violència de gènere en l’àmbit familiar

Agents de la Policia Local de Vilafranca van detenir dimarts a la tarda un individu per un presumpte delicte de violència de gènere en l'àmbit familiar. La detenció es va produir cap a les 5 de la tarda a l'entrada de les dependències de la Policia Local quan l'home intentava impedir que la seva dona [...]

Agents de la Policia Local de Vilafranca van detenir dimarts a la tarda un individu per un presumpte delicte de violència de gènere en l’àmbit familiar. La detenció es va produir cap a les 5 de la tarda a l’entrada de les dependències de la Policia Local quan l’home intentava impedir que la seva dona presentés denúncia per agressió. En el moment de la detenció, la dona va mostrar contusions al coll i va explicar que no era la primera vegada que era agredida pel seu marit i que la setmana anterior l’havia pegat i havia causat desperfectes al seu domicili, situat al barri de l’Espirall.

Els agents de la Policia Local van acompanyar la dona a l’ambulatori on va ser visitada pel metge i posteriorment a casa seva on els agents van poder comprovar els desperfectes causats la setmana anterior. No era la primera vegada que la dona denunciava el seu marit, si bé amb posterioritat les havia retirat. L’home va quedar detingut a les dependències de la Policia Local per un presumpte delicte de violència de gènere en l’àmbit familiar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: