Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Generalitat ha tret a licitació la redacció del projecte d’ampliació i reforma de l’Hospital amb

El Servei Català de la Salut ha iniciat els tràmits per tirar endavant el projecte d’ampliació i reforma de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

En concret, el Diari Oficial de la Generalitat publicava en l’edició del 28 d’octubre passat la licitació dels treballs de redacció del projecte d’ampliació i reforma de l’Hospital de Vilafranca.

El contracte, valorat en 158.801 euros, s’adjudicarà per concurs i les empreses interessades podran aportar les seves ofertes en el termini de quinze dies. Un cop feta l’adjudicació, l’empresa escollida tindrà tres mesos per dur a terme els treballs de redacció del projecte.

S’espera que l’any vinent puguin començar les obres d’ampliació de l’Hospital de Vilafranca, que permetran donar millor qualitat assistencial. L’ampliació de les consultes externes, la remodelació d’urgències, la creació d’un espai específic per a la cirurgia sense ingrés, l’hospital de dia, un nou laboratori i un nou bloc per a obstetrícia són les principals millores que es preveuen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: