Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La companyia de dansa Las Malqueridas farà estada a Vilafranca, la darrera setmana d’ aquest mes i e

Aquesta tardor, Las Malqueridas, creacions al límit s’ ha convertit en companyia resident del Teatre Cal Bolet.

La residència és una opció que el Departament de Cultura de la Generalitat ofereix a les companyies amb l’ objectiu de descentralitzar la producció artística, a canvi d’ una subvenció.

El teatre municipal vilafranquí ha estat escollit per Las Malqueridas durant aquest trimestre i a partir de gener, s’ aniran succeint altres companyies que també vindran a Cal Bolet a acabar i estrenar les seves creacions.

Des del Servei de Cultura també apunten objectius estratègics com que repercutirà en donar estabilitat a la programació de dansa, programant com a mínim una estrena per trimestre, potenciat l’ hàbit de veure dansa i oferint un contacte directe amb les companyies, als 300 alumnes de dansa que hi ha actualment a Vilafranca.

La darrera setmana d’ aquest mes, las Malqueridas s’ instal·larà a Vilafranca i oferirà assajos oberts, classes de dansa, xerrades i altres activitats.

Durant aquesta setmana, acabaran tècnicament el seu darrer espectacle "Tantan Yo", que estrenaran els dies 2 i 3 de desembre, a Cal Bolet.

Las Malqueridas, creacions al límit va néixer fa deu anys sota la direcció de Lipi Hernández i actualment s’ ha convertit en una plataforma de creadors formada per ballarins, coreògrafs, escriptors i artistes plàstics que generen espectacles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: