Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Iñaki Urdangarin ha estat a Vilafranca per participar al Tribuna Oberta, parlant de responsabilitat

Un centenar de persones han participat en aquesta sessió de Tribuna Oberta, que ha servit per presentar i acostar propostes de cara a promoure el mecenatge i la resposabilitat social de les empreses

Tribuna oberta és un fòrum de debat que de forma periòdica tracta de presentar temes d’interès per a debatre en forma de col·loqui amb experts i empresaris de la comarca. En aquesta ocasió el convidat era força especial, ja que es tractava d’Iñaki Urdangarin, el marit de la infanti Cristina, que va venir per parlar de l’Institut Nóos, una entitat de les que és fundador i president i que es dedica a la investigació sobre processos de formulació d’estratègies de patrocini, mecenatge i responsabilitat social. En la seva presentació Urdangarin ha remarcat la importància que les empreses participin en la societat en que estan implantades, i que es corresponsabilitzin d’ajudar a millorar-la, ja que en definitiva, com apuntava també el vicepresident de l’Institut Nóos, Diego Torres, és un fet que redunda en benefici de tots. Urdangarin apuntava també que aquestes actuacions però, han d’anar alineades amb les estratègies de l’empresa.

Després de les presentacions d’Urdangarin i Torres, s’ha obert un torn d’intervencions per part dels assistents, que han servit per intercanviar opinions i plantejar algunes qüestions al voltant de la influència que poden jugar les empreses a la societat actual.

L’acte l’ha tancat l’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, que ha remarcat que aquesta tasca de responsabilitat social ha d’anar a càrrec de tots els agents socials, i no tant sols les empreses.

Al dinar hi han participat més d’un centenar de persones representants d’empreses, administració, entitats de Vilafranca i comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: