Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El servei de Correus i el transport urbà centren l’ activitat dels veïns del barri de la Girada

Arran de l’Assemblea General de l’Associació de Veïns del Barri La Girada, celebrada a finals d’octubre, s’ han format dues comissions per intentar resoldre alguns dels problemes que en aquest moment afecten el

Una d’elles s’està ocupant de fer el seguiment del repartiment de correspondència que realitza l’empresa "Correos" al barri, atès que s’havien detectat importants irregularitats.

Fruit de gestions prèvies, el repartiment de correspondència ha millorat notablement en les últimes setmanes, però la comissió seguirà vetllant perquè mantingui la qualitat que ara demostra.

Una altra comissió s’ocupa de millorar el servei de transport urbà (sobretot pel que fa a accessibilitat i freqüència) i de fer un seguiment dels diferents problemes de circulació i estacionament. Aquesta comissió preveu reunir-se properament amb responsables municipals per plantejar els problemes i suggerir solucions.

També està encara en funcionament la comissió que reclama una farmàcia pendent de la seva possible instal·lació però si aquest compromís no es materialitzés, la comissió té a punt una sèrie de mesures per tal de posar de manifest el descontentament del barri.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: